luni, 30 mai 2016

Launch X431 V(X431 Pro) Wifi/Bluetooth Tablet Full System Diagnostic Tool -echipament generatie 2016

Original X431 V-serie Automotive Fault-echipament de diagnoza

1. limbi suportate: Engleza, Germana, Franceza, Italiana, Spaniola, Portugheza, Poloneza, Rusa, Japoneza, Chineza traditionala
2. Wi-Fi: suportat
3. Bluetooth: acceptat
4. Usor de updat: actualizare on-line, suport Online update cu un singur clic, nu este nevoie pentru a actualiza software-ul de CF Card.
Profilul produsului:
Testerul X431 seria V,are incluse toate avantajele specifice produselor companiei Launch: tehnologie de diagnostic in functie de vehicul, acoperire pe scara larga a marcilor si modelelor de vehicul,o functia de testare puternica, functii speciale, date de testare mai exacte etc.
Are o noua suprafa?a de lucru si interfa?a de brand, diagnosticare wireless, managementul clientilor, un software cheie de upgrade, de grup, de informatii de întretinere,si alte functii.
Doua din caracteristicile configuratiei hardware a produsului aduc mai multe optiuni utilizatorilor.
Utilizatorul poate folosi un conector Golo pentru conectarea la smartphone, formeaza un raport de diagnostic, si se transfera raportul tehnicienilor de întretinere si personalul aferent prin intermediul interfetei de administrare a contului, apoi obtine consultanta tehnica de reparare si suport tehnic de la distanta.
*  Functii speciale, cum ar fi BMW idle study, BMW ajustare a ratei de injectare, BMW înlocuirea bateriei,programare cheie Nissan,etc.
* Pe langa marcile Benz, BMW, Ford, si altor marci larg raspandite, suporta, de asemenea IRKIA, Perodua, Proton, TATA, Maruti, Lancia si alte modele interne de peste tot în lume.
* Sistem complet diagnosticat.
Parametrii produsului:
* Sistem de operare Android, panou predominant de configurare PC
* Baterie litiu-ion polimer, 3000mA
* Card de memorie extins, a sprijini carte (TF) 32G Micro SD
* Memorie interna: 512M
* Dimensiune ecran: 7.0 inch
* Rezolu?ie ecran: 1024 × 600
* Touch Screen: ecran multi-touch condensator
* Wireless Communication: WiFi, Bluetooth
* Temperatura de lucru: -10 ° C-55 ° C
* Temperatura de depozitare: -20 ° C-70
Pentru mai multe informatii ma puteti contacta telefonic sau prin email.



Citește mai mult: http://www.diagnoza-auto.net/products/launch-x431-v-x431-pro-wifi-bluetooth-tablet-full-system-diagnostic-tool-latest-generation-2016/

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu