luni, 21 martie 2011

probleme alarma MAAT 675,679,679 ikey

  O FUNCTIE DERANJANTA LA ALARMELE MAAT ESTE BABY-PROTECT ,ADICA BLOCAREA USILOR LA PUNEREA CONTACTULUI SI DEBLOCAREA LOR LA LUAREA CONTACTULUI.ESTE FOARTE BUNA IN MOMENTUL IN CARE PRINTRE PASAGERI SUNT COPII ,DAR DEVINE ENERVANTA SI DUCE LA O UZURA PREMATURA A ACTUATOARELOR .ALARMA VINE CU ACEASTA FUNCTIE IMPLEMENTATA ,IAR IN MANUALUL DE UTILIZARE NU ESTE SPECIFICAT CUM SE DEZACTIVEAZA.PROCEDURA DE DEZACTIVARE ESTE URMATOAREA:
 -Alarma dezarmata,motorul oprit,cheia scoasa din contact. Se deschide usa si se observa aprinderea plafonierei(comutator pe mijloc).
-Se pune contactul pe poz.auxiliare(prima pozitie in sensul de rotire al cheii)si apoi se ia de 8 ori la rind, a opta oara ramine pus ,deci cu plus spre alarma(firul roz).
-Semnalizarile si martorul din bord vor clipi scurt.In secunda urmatoare apasati odata scurt pe butonul ARM al telecomenzii.Semnalizarile si martorul din bord vor clipi
din nou odata.Acum functia Baby Protect este dezactivata. Scoateti cheia din contact si inchideti usa.Armati si dezarmati sistemul.
-Intrati in masina si porniti motorul.Daca in 4 secunde se inchid usile repetati cu grija toata procedura.
-Daca aveti acces la firele alarmei Maat 675(despre care vorbim) si nu v-a iesit din prima puneti firul trigger (negru-alb) la masa(-).Apoi puneti firul acesorii(roz) la plus baterie(+)de 8 ori si lasati-l pus a opta oara.Am simulat punerea contactului de 8 ori .
-Apoi urmati procedura si sigur va merge. Succes si mergeti pe Maat!

4 comentarii :

  1. SE POATE DEZACTIVA FOARTE USOR ACESASTA OPTIUNE SI NU MAI EXISTA PROBLEMA UZURII ACTUATOARELOR

    RăspundețiȘtergere
  2. Am cumparat o telecomanda petru alarma Maat 675 si am citit cum se invata telecomanda dar la mine nu functioneaza...se une contactul de 7 ori sau de 8 ori ???...cine ma poate ajuta ...multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare!
    De curand am si eu o problema cu Maat 675. Pana acum o saotamana daca dezarmam sistemul si deschideam o usa dupa cele 39-35 sec nu se inchidea. Acum daca dezarmez si deschid o usa sau porbagajul dupa 30 sec se armeaza singura cu inchiderea usilor. Acum trebuue sa oun repede contactul in 30 sec dupa ce o deschid ca sa nu se mai armeze. Am incercat cu armarea pasiva cu punerea contactului de 5 ori dar nu a reactionat in niciun fel. Nu stiu ce sa mai fac... este foarte enervant. Nu mai pot deschide masina de sus ca acum trebuie sa pun repede contactul.Poate ma puteti ajuta voi.
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut! Ai rezolvat problema? Si au am aceeasi situari si caut raspuns dar vad ca nu ti-a raspuns nimeni

      Ștergere