luni, 7 februarie 2011

SINCRONIZARE TELECOMENZI LA OPEL


        TEC DE MULTE ORI PERSOANE LA CARE NU MAI FUNCTIONEAZ TELECOMENZILE INCHIDERII CENTRLIZATE DE LA OPEL.PROCEDURA DE SINCRONIZARE ESTE FOARTE SIMPLA . IN PRELABIL SE VERIFICA FUNCTIONAREA INCHIDERII DE PE PORTIERA MASINII .DACA ACEASTA FUNCTIONEZA NORMAL ,PASUL AL DOILEA ESTE VERIFICAREA SEMNALULUI DE RADIOFRECVENTA DE CATRE TELECOMANDA .ACESTA SE VERIFICA CU AJUTORUL UNUI APARAT RADIO FIXAT PE UNDE MEDII ,SEMNALUL EMIS DE TELECOMANDA AVIND FRECVENTA DE 434 MHZ.LA ACTIONAREA UNUI BUTON DE PE TELECOMANDA APARE UN BRUM SPECIFIC.DACA ACEST BRUM LIPSESTE SE VERIFICA STAREA BATERIILOR , EVENTUAL SE INLOCUIESC .SE MASOARA CONTACTELE BUTOANELOR DE COMANDA .
        LA FINAL ,SE PUNE CONTACTUL MASINII TIMP DE 10 SECUNDE ,DUPA CARE CU CONTACTUL PUS SE APASA UNUL DIN BUTOANELE DE PE TELECOMANDA.ACEASTA TREBUIE SA EXECUTE COMANDA PRIMITA.
   DESINCRONIZAREA APARE MAI ALES IN CAZUL IN CARE SE SCOATE BATERIA DE PE MASINA.
     O ZI EXCELENTA VA DORESC!

15 comentarii :

  1. Bună ziua. Mar interesa cum se sincronizează cheia de la Kia Rio 1.5 16 valve 2003? Vă mulțumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua , am un vectra c si de un timp nu imi mai merge inchirea din cheie , imi poti spune cum se face sincronizarea ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut am un opel astra h. Una din cheie numai functioneaza cum trebui. Adica , pot deschide masina cu ea bag cheia in contact dau prima treapta se aprinde birdul dar la a doua treapta nu porneste. Care ar putea fi problema si cum se poate rezolva ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Ziua , daca a avut loc o desincronizare , se baga cheia in contact , se apasa butonul de inchis , dupa care se roteste cheie paana se aprind toate becurile fara a se porni motorul, se tine asa 10-15 secunde dupa care se scoate cheiea din contact si si incearca inchiderea ! Numai bine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Salutare daca cumva sa schimbat placa din telecomanda cum o pot sincroniza fara testat?

    RăspundețiȘtergere
  6. salut am un opel astra g si mi sa bulit telecomanda, am cumparat una noua, cum o sincronizez trebuie sa o activeze la un tester sau exista si alta smecherie?

    RăspundețiȘtergere
  7. prima data trebuie programata pe masina .Dupa programare daca nu mai functioneaza puteti urma acaeasta procedura.

    RăspundețiȘtergere
  8. Salut. Am vectra c din 2003 ,am incercat sincronizarea pentru deschiderea centralizată, dar acum nu mai porneste masina si nici deschiderea nu merge..pun contactul, dau la automat si nu învârte ni se aude nimic. Ce e de facut?

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut. Am facut o cheie noua si nu mi merge telecomanda sa inchid si deschid. Trebuie sa o bag in iala mereu. Ce anume este greșit?

    RăspundețiȘtergere
  10. A-ti reusit si a-ti sters cheile.Cu ajutorul Carpass-ului si aunui Opcom le reprogramati .

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut .Am un opel zafira b 1.9 cdti si nu mai merge inchiderea centraliuzata din cheie dar nici de pe butonul de pe bord.Am scos borna la baterie si am reconectato dar fara succes am incercat si alte metode dar degeaba.Ce ar putea fi?multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am un opel h 1.9 2005 și ami apare pe display sa verificați telecomanda...de ce apare asa,

    RăspundețiȘtergere